PVC Stolarija

Stari prozori predstavljaju najslabiju energetsku
kariku u kući. Oni su loše izolovani i tehnički
gledano davno prevaziđeni. Zbog takvih
prozora dolazi do gubitka skupo plaćene energije za grejanje.

PVC stolarija se izradjuje od vrlo zahvalnog materijala koji nije osetjiv na vlagu. PVC stolarija ima čelično ojačanje koje daje potrebnu masu i stabilnost. Kvalitet PVC stolarije se potvrdjuje skoro više desetina godina. Prozori i vrata od tvrdih PVC profila mogu trajati dugi niz godina bez vidljivih promena u vidu savijanja i gubljenja boje. Ova vrsta stolarije znatno štedi energiju i vrlo su jednostavni i zahvalni za rukovanje. Trzište pokazuje da proizvodnja i prodaja PVC stolarije stalno raste.

PVC prozori i vrata su veoma otporni na spoljne atmosferske uticaje. Odrzavanje PVC stolarije skoro i da ne postoji (samo brisanje vlažnom krpom).  Prednost kupovine direktno od proizvodjača je to što Vaš prozor direktno iz proizvodnje ide na montažu.

Prednosti PVC stolarije:

  • ekonomičnost
  • toplotna izolacija
  • zvučna izolacija
  • atraktivan izgled
  • lako održavanje 

Ekonomičnost – Naši domovi gube do 37% toplote zbog loše izolovanih prozora. Profesionalno postavljanje i kvalitetni PVC prozori garantuju da možete smanjiti gubitak do 2 puta.

Toplotna izolacija – Stepen izolacije zavisi od vrste stakla, njegove debljine i udaljenosti između panela.

Zvučna izolacija – Za bolje rezultate zvučne izolacije najbolji proizvođači prozora koriste sisteme profila sa 3, 4 i 6 komora koji pružaju dobru izolaciju sistema prozora.

Atraktivan izgled – PVC profili koji se koriste imaju moderan dizajn. Ovo dodaje sofisticiranost i eleganciju finalnih proizvoda i omogućava različite konfiguracije za dizajn enterijera kuće. Kompanije nude PVC prozore od belog, obojenog ili imitacionog drveta i dodaju veliki asortiman laminiranih profila.

Lako održavanje – Za čišćenje prozora preporučujemo korišćenje sunđera i vlakana mekog tkiva i specijalnih sastojaka koji lako uklanjaju prljavštinu sa površine PVC profila, za zglobove, prozore i vizire. Za kvalitetno pranje možete koristiti jednostavno rastvor sapuna.

Upozorenje: Upotreba deterdženta sa visoko abrazivnim elementima se ne preporučuje za plastične i staklene površine. Za bolje i efikasnije čišćenje vaših PVC prozora pažljivo pročitajte uputstva i koristite preporučene deterdžente. U skladu sa osnovnim pravilima održavanja PVC prozora oni će vam služiti duže, a vi ćete biti zadovoljni svojim besprekornim izgledom u narednim decenijama.

Lako je dobiti ono što želite, jer možete pronaći najbolje opcije za PVC prozore na tržištu. PVC je zauvek i bićete u potpunosti zadovoljni sa najboljim materijalom za kupovinu prozora.

U izradi PVC prozora koristimo renomirane profile Nemačkih profila REHAU. Mehanizmi na prozorima su takodje poznat Nemački proizvodjač SIEGENIA.   

REHAU EURO 70

Sistem Euro Design 70 je kombinacija dobre toplotne izolacije i atraktivnog dizajna. Ovaj sistem je idealna komponenta za novogradnju ili sanaciju.

PDF katalog

REHAU SYNEGO

1432877644

REHAU je stvorio odličnu kombinaciju. Upotrebio je sva svoja iskustva, napravio sinergiju u kombinaciji sa najnovijim zahtevima tržišta i iskoristio ih u 80-milimetarskom sastavu profila, te ga predstavio pod nazivom SYNEGO.
SYNEGO profil svrstao se u sredinu, između već poznatih EURO Design 70 Brillant i GENEO. Ukoliko želite više od obične adaptacije stambenog prostora i optimalno rešenje za visoku energetsku efikasnost, ovo je pravi profil za vas.

Prilikom razvoja SYNEGO profila maksimalna pažnja posvećena je održivosti i energetskoj efikasnosti. U proizvodnji, sve je podređeno minimalnom i efikasnom utrošku energije i materijala.

PDF katalog

REHAU GENEO

Perfektna energetska efikasnost: potpuno armirani prozorski profil od Hightech-materijala RAU-FIPRO® GENEO je energetski najbolji sistem prozorskih profila koji je trenutno raspoloživ za dubinu ugradnje od 86 mm.

GENEO je poseban zbog Hightech-materijala RAU-FIPRO. To je kompozitni materijal ojačan vlaknima, koji čini profil izuzetno stabilnim. Inače neophodno čelično ojačanje nije potrebno u 90% slučajeva primene. Tako GENEO postiže najbolje vrednosti toplotne izolacije jer više nema toplotnih mostova zbog čelika.

GENEO ispunjava zahteve uredbe o uštedi energije (EnEV) čak ih značajno nadmašuje. Istovremeno ovaj prozorski sistem nudi optimalne preduslove za dizajn i komfor, bez kompromisa kod toplotne izolacije.

Prozori od GENEO® profila su jedinstvena inovacija, usmerena ka budućnosti. Uveravaju svojom tehnološkom prednošću i izvanrednim osobinama, koje dosadašnje prozorske sisteme bacaju u senku.

PDF katalog

Firma D – MONT je osnovana 2001 godine. Od njenog osnivanja pa do danas, uspešni smo u delatnosti proizvodnje i ugradnje PVC stolarije i ALU stolarije poznatih Nemačkih proizvodjača. Firmu predvodi stručan i iskusan tim za projektovanje i montažu.

Sva prava zadržana © D-MONT 2021. 

Call Now Button