Staklene ograde

Napredni stakleni sastav zasnovan na aluminijskim profilima je idealana komponenta za zastakljene ograde (na balkonima, stubištima i zgradama) sa visokim arhitektonskim standardima.

Taj sastav nudi impresivan estetski i funkcionalan rezultat bez ograničavanja vidika. Nije potrebno održavanje, lako se čisti, a proizveden je u skladu sa UNI EN 10807 & NF P01-013. Crystalline sastav je dostupan u 3 osnovna modela: U-podu, Na-podu i Spoljni (In-floor, On-floor and External). Svaki od modela nudi različite aplikacije. Sastav može biti stavljen na završenom podu ili na ogradi koristeći 16 ili 20 mm debljine i 100-110 cm visine stakla (TRIPLEX, SECURIT).

Osnovni sastav pokriven je aluminijskim bočnim poklopcima koji omogućuju zamenu stakla bez oštećenja sastava na završenom podu. Bočni poklopci su dostupni u RAL spektru, posebnim bojama, eloksiranom inox tipu, te imitaciji drveta. Aluminco je usavršio sastav predlažući korištenje 3 različita modela rukohvata (okrugao, ovalan i kružni s posebnim otvorom). Rukohvati su opcionalni, a dostupni su u istoj boji kao kod bočnih poklopaca. Staklene ograde bez rukohvata su moguće, ali sa poliranim rubovima.

Tuš kabine

Staklena tuš kabina pruža vrhunski izgled i luksuz u Vašem kupatilu. Stakleni paravan po meri će Vam pružiti jednostavnost, eleganciju i funkcionalnost. Staklena kabina ne samo da pruža vrhunski izgled već i vrlo jednostavno čišćenje.
Tuš kabine po meri su izrađene od 6 i 8mm kaljenog sigurnosnog stakla. Okov za staklo je izrađen od mesinga ili inox-a. Masivnost i kvalitet naših okova daje luksuzan izgled Vašoj tuš kabini.
Minimalan broj okova na staklenom paravanu ne samo da daje elegantan izgled već olakšava održavanje. Na staklenim kabinama su izbegnuti aluminijumski profili,samim tim i mesta gde se zadržava prljavština.

Tuš kabina po meri je onoliko dobra i kvalitetna koliko se precizno izmeri i precizno montira.
S obzirom da su tuš kabine izrađene od kaljenog stakla bez aluminijskih okvira i ne postoji mogućnost štelovanja, kabina mora biti izmerena i ugrađena u milimetar.       Silikon je veoma bitan deo za kabine bez aluminijskih okvira, tj. mora da sadrži komponentu protiv buđi. Takođe, silikon mora da bude precizno nanešen između stakla i pločica.
Svi okovi su izrađeni od mesinga sa završnom obradom od nikla.

Firma D – MONT je osnovana 2001 godine. Od njenog osnivanja pa do danas, uspešni smo u delatnosti proizvodnje i ugradnje PVC stolarije i ALU stolarije poznatih Nemačkih proizvodjača. Firmu predvodi stručan i iskusan tim za projektovanje i montažu.

Sva prava zadržana © D-MONT 2017. 

Call Now Button