Roletne

Roletne pružaju dodatni nivo zaštite od vremenskih prilika, uz toplotnu i zvučnu izolaciju. Štiteći od sunčevih zraka i vetra, dodatno se pojačava zaštitni efekat prozora i menja se klimatizacija prostorije, leti je prijatno i sveže a zimi toplije, uz značajno smanjnje buke, ali i zaštitu od nepoželjnih pogleda i spoljašnjih upada.

Roletne su jednistven i multifunkcionalni proizvod koji j dizajniran da pruži zaštitu od prekomernog dejstva sunca, visokih ili niskih temperatura spoljnjeg vazuha. Čuvaju Vašu privatnost, pritom dodatno ulepšavaju izgled vašeg doma.

Roletne unapređuju i poboljšavaju izgled i funkciju Vašeg doma. Roletne predstavljaju najkvalitetniju zaštitu od sunčevih svetlosti,  a istovremeno imaju funkciju zvučne i termo izolacije. Izuzetan estecki efekat se postiže ugradnjom roletni iste boje kao i boja stolarije. Kvalitetnom zaštitom unutrašnjosti Vaših objekata poboljšavate udobnost i stvarate boljke uslove za život. Roletne nezahtevaju nikakvo održavanje osim povremenog brisanja prašine.

Spoljne roletne :

  • Kutija je od plastificiranog pocinkovanog čelika.
  • lamelice zastora su 39mm. (PVC isključivo ukoliko nisu izložene suncu, aluminijumske).
  • lamelice zastora 52mm za veće površine.
  • vodilice aluminijumse plitke i duboke kada je komarnik integrisan u kutiji.

Predložene maksimalne dimenzije spoljnih roletni:

  • max širina alu zastora 180 cm.
  • max visina 300cm.
  • PVC zastori max širina 150cm.
  • max visina 300m.

Ne preporučuje se velike dimenzije roletni zbog težine.Velike dimenzije trebalo bi podeliti ukoliko je moguće. U suprotnom će biti teže za podizanje i cepaće se gurtna. Za prozore većih dimenzija obavezna j ugradnja električnog pogona (motor).

Firma D – MONT je osnovana 2001 godine. Od njenog osnivanja pa do danas, uspešni smo u delatnosti proizvodnje i ugradnje PVC stolarije i ALU stolarije poznatih Nemačkih proizvodjača. Firmu predvodi stručan i iskusan tim za projektovanje i montažu.

Sva prava zadržana © D-MONT 2017. 

Call Now Button